36-1-666-7227 info@zenitfaktor.hu

Kezdőlap

A Társaságunk rövidtávú célja, hogy a magyarországi lakossági és vállalati követelések vásárlásával foglalkozó piac meghatározó szereplője legyen. A Zenit-Faktor Zrt. a követelések vásárlását saját forrás felhasználásával valósítja meg. Célterületeink a közműszolgáltatói, illetve banki követelések lakossági és vállalati szegmensei.

Zenit-Faktor Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2017-es alapítását a tulajdonosok és a szakmai stáb pénzügyi szektorban szerzett évtizedes tapasztalata hívta éltre.A minőségi, ügyfélbarát követeléskezelés képezi Cégünk alapját, amely egy stabil pénzügyi tervezéssel kiegészülve teremti meg a stabilitást és a folyamatos fejlődés lehetőségét.

Üzleti hitvallásunk a felelősségteljes szolgáltatásra, valamint a szolgáltatási színvonal megtartására épül. Stratégiánk, hogy a hazai piacon korszerű, megbízható és magas színvonalú szolgáltatással elégítsük ki üzleti Partnereink igényeit.

Célunk, hogy megfeleljünk a piaci kihívásoknak, növeljük versenyképességünket. A Társaság alapító tulajdonosai egy olyan, hosszútávra szóló, a Partnereinkkel fennálló kölcsönös együttműködésen alapuló, lelkiismeretes, ugyanakkor professzionális munkavégzés mellett kötelezték el magukat.

Elérhetőségeink:

Cím: 1122 Budapest, Városmajor utca 13. III. em.

Tel: +36-70-609-3338

E-mail: info@zenitfaktor.hu

Cégbemutatónk:

Zenit Faktor Zrt. Cégbemutató 2018