36-1-666-7227 info@zenitfaktor.hu

Részletfizetési kérelem

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön a Zenit-Faktor Zrt. felé fennálló tartozása vonatkozásában kérhet részletfizetési kedvezményt.

Társaságunknál igényelhető esetleges más kedvezmény telefonon, levélben ill. személyesen tárgyalás során kezdeményezhető. Társaságunk telefonon vagy postai úton 30 napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy

– a Zenitfaktor Zrt. kedvezményt kizárólag együttműködő ügyfeleinek nyújt:

  • azoknak, akik biztosítják elérhetőségüket Társaságunk számára
  • azoknak, akik valós tartalmú nyilatkozattal tárják fel fizetési nehézségeik okát, körülményeiket
  • azoknak, akik az esetlegesen kért további információt, dokumentumokat rendelkezésre bocsátják
  • azoknak, akik a korábban megkötött megállapodást ill. fizetési ígéretüket betartják

– kedvezmény iránti kérelem benyújtása, vagy az arról folytatott tárgyalás a fizetési kötelezettség teljesítésére nincs halasztó hatállyal

– fizetési kedvezményről Társaságunk az ügylet összes körülményének figyelembe vételével dönt, arra előzetesen nem vállal kötelezettséget. Nyilatkozata, tájékoztatása, ill. jelen levele nem minősül ajánlattételnek.

A Zenit-Faktor Zrt. a kedvezmény engedélyezését a feltételek teljesítése esetén is megtagadhatja, amennyiben a körülményekből arra lehet következtetni, hogy a kérelem mögött nincs valós fizetési szándék, az kizárólag időhúzó jelleggel került benyújtásra.

A honlap az itt megadott adatait nem tárolja, azokat közvetlenül a Zenit-Faktor Zrt. postafiókjába továbbítja. Az adatkezelésről további információt Társaságunk adatkezelési tájékoztatójában talál!

10 + 9 =

Űrlap elküldésével kijelenti, hogy az Zenitfaktor Zrt. Adatkezelési tájékoztatóját megismerte, az abban foglaltakat tudomásul vette.

Fenti Űrlap elköldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy az itt megadott adatait a Zenitfaktor Zrt. a fent rögzített kérése elbírálása és teljesítése, az Önnel való kapcsolattartás, valamint követeléskezelési- és érvényesítési célból kezelje. Hozzájárulását ezen adatkezelési célok megvalósulásáig adja meg.