36-1-666-7227 info@zenitfaktor.hu

Követeléskezelés

Bárkinél adódhatnak anyagi problémák, melyeket sok esetben közüzemi tartozások, kifizetetlen számlák, vagy elmaradt törlesztőrészletek követnek. Ezeket a különféle szolgáltató cégekkel vagy bankokkal szemben keletkezett tartozásokat kintlévőségeknek, követeléseknek nevezzük.

Ami az ügyfélnek adósság, az a vállalkozás szemszögéből nézve követelés. A jogosult szolgáltató, illetve bank saját hatáskörében is tehet lépéseket annak érdekében, hogy hozzájusson követeléséhez. Ugyanakkor dönthet úgy is, hogy a követelését átruházza egy olyan pénzügyi vállalkozásra, mely eleve erre a feladatra szakosodott. Ehhez a lépéshez a tartozás visszafizetésére kötelezett adós hozzájárulása nem szükséges.

A követelés átruházásával a jogosult helyébe tehát a követeléskezelő pénzügyi vállalkozás lép. A felhalmozódott tartozást innentől fogva már nem a közüzemi szolgáltató vagy a bank felé kell visszafizetni, hanem annak a követeléskezelő cégnek, amely a kintlévőséget átvette.

Célunk

Üzleti hitvallásunk a felelősségteljes szolgáltatásra, valamint a szolgáltatási színvonal megtartására épül. Stratégiánk, hogy a hazai piacon korszerű, megbízható és magas színvonalú szolgáltatással elégítsük ki üzleti Partnereink igényeit.

Célunk, hogy megfeleljünk a piaci kihívásoknak, növeljük versenyképességünket. A Társaság alapító tulajdonosai egy olyan, hosszútávra szóló, a Partnereinkkel fennálló kölcsönös együttműködésen alapuló, lelkiismeretes, ugyanakkor professzionális munkavégzés mellett kötelezték el magukat.

Kapcsolat

Töltse ki alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

14 + 2 =