36-1-666-7227 info@zenitfaktor.hu

Követeléskezelés menete

A követelésbehajtás szakaszában kerül sor a fizetési felszólítások, részletfizetési megállapodások, átütemezési konstrukciók, esetleges biztosítékok felajánlására valamint szükség esetén a személyes felkeresésre ill. helyszínelésre. Ezen szakaszt a jogi eljárást megelőző, a követelés  tárgyalásos úton történő rendezésére való törekvés jellemzi. Ez idő alatt a jogosult szeretné felvenni a kötelezett(ekk)el a kapcsolatot a követelés rendezésének megbeszélése, a jogi eljárás megindításának elkerülése érdekében.

Az ezen időszak alatti megegyezés sokkal kevesebb költséget generál, mint a jogi eljárási szakaszban, ezért a kötelezett(ek) érdeke is, hogy mihamarabb megoldás születhessen a tartozás rendezésére.

Célunk

Üzleti hitvallásunk a felelősségteljes szolgáltatásra, valamint a szolgáltatási színvonal megtartására épül. Stratégiánk, hogy a hazai piacon korszerű, megbízható és magas színvonalú szolgáltatással elégítsük ki üzleti Partnereink igényeit.

Célunk, hogy megfeleljünk a piaci kihívásoknak, növeljük versenyképességünket. A Társaság alapító tulajdonosai egy olyan, hosszútávra szóló, a Partnereinkkel fennálló kölcsönös együttműködésen alapuló, lelkiismeretes, ugyanakkor professzionális munkavégzés mellett kötelezték el magukat.

Kapcsolat

Töltse ki alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

9 + 1 =