36-1-666-7227 info@zenitfaktor.hu

Faktoring

A faktoring olyan komplex pénzügyi szolgáltatás, mely a szállító és a vevő közötti szerződésben meghatározott, jellemzően 30-120 napos fizetési határidejű számlakövetelések előfinanszírozását jelenti.

A számla előfinanszírozás rövidtávú, pontosan az igényekhez igazodó, rugalmas forrásbevonási lehetőség a nyitvaszállítási és halasztott fizetési formában történő értékesítést vállaló cégek számára. A szolgáltatás igénybevételével azonnal pénzhez jut, hiszen a kiállított számlája ellenértékének 80 %-a 3 banki napon belül rendelkezésére áll!

Célunk

Üzleti hitvallásunk a felelősségteljes szolgáltatásra, valamint a szolgáltatási színvonal megtartására épül. Stratégiánk, hogy a hazai piacon korszerű, megbízható és magas színvonalú szolgáltatással elégítsük ki üzleti Partnereink igényeit.

Célunk, hogy megfeleljünk a piaci kihívásoknak, növeljük versenyképességünket. A Társaság alapító tulajdonosai egy olyan, hosszútávra szóló, a Partnereinkkel fennálló kölcsönös együttműködésen alapuló, lelkiismeretes, ugyanakkor professzionális munkavégzés mellett kötelezték el magukat.

Kapcsolat

Töltse ki alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

9 + 13 =