36-1-666-7227 info@zenitfaktor.hu

Cégünkről

A Zenit-Faktor Zrt. 2017-es alapítását a tulajdonosok és a szakmai stáb pénzügyi szektorban szerzett évtizedes tapasztalata hívta életre. Jelenlegi tulajdonosok a követeléskezelési területen és a pénzügyi szektorban eltöltött mintegy 20-25 éves tapasztalata további garanciát jelent a prudens működésre. A minőségi, ügyfélbarát követeléskezelés képezi Cégünk alapját, amely egy stabil pénzügyi tervezéssel kiegészülve teremti meg a stabilitást és a folyamatos fejlődés lehetőségét.

A Társaságunk rövidtávú célja, hogy a magyarországi lakossági és vállalati követelések vásárlásával és behajtásával foglalkozó piac meghatározó szereplője legyen.

Stratégiánk, hogy a hazai piacon korszerű, megbízható és magas színvonalú szolgáltatással elégítsük ki üzleti Partnereink igényeit. Célunk, hogy megfeleljünk a piaci kihívásoknak, növeljük versenyképességünket. A Társaság tulajdonosai és menedzsmentje hosszútávra szóló, a Partnereinkkel fennálló kölcsönös együttműködésen alapuló, lelkiismeretes, ugyanakkor professzionális munkavégzés mellett kötelezték el magukat.

A Zenit-Faktor Zrt. a követelések vásárlását saját forrás felhasználásával valósítja meg. Célterületeink elsősorban banki illetve közműszolgáltatói követelések lakossági és vállalati szegmensei.

A követelések érvényesítését, behajtását minősített, speciálisan a tevékenységre szakosodott Partnerhálózattal végezzük Magyarország egész területén.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a munkatársaink fejlesztésére, az adatvédelmi kötelezettségek, valamint a szakmai iránymutatások és ajánlások betartására.

Az adminisztratív, a call-centeres és a jogi követeléskezelésen felül Cégünk nagy hangsúlyt helyez az ügyfelek személyes felkeresésére, biztosítva a hatékonyabb ügykezelést.

Elérhetőségeink:

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.

Tel: 36-1-666-7227

E-mail: info@zenitfaktor.hu

Cégbemutatónk:

Zenit Faktor Zrt. Cégbemutató

Kapcsolat

Töltse ki alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

13 + 12 =